Home/Sim Only/Goedkoopste Sim Only

Ben jij op zoek naar het goedkoopste Sim Only Abonnement van Nederland? Maar wat is goedkoop? Kijk je alleen naar het bedrag dat je iedere maand moet betalen of kijk je naar het aantal belminuten en data die je hiervoor krijgt?

De goedkoopste Sim Only op basis van prijs is een abonnement van Simpel voor €2,50 per maand. Bij dit 2 jarig abonnement van Simpel krijg je iedere maand 50 minuten, 500 sms’jes en 250 MB mobiel internet. Als dit is wat je wilt kun je direct overstappen naar Simpel.

Maar is dit de goedkoopste sim only voor jou?

Goedkoopste Sim Only 2021

Wat is de goedkoopste sim only voor jou? Om dit te achterhalen zul je eerst moeten weten hoeveel belminuten en data je iedere maand nodig denkt te hebben. Als je nu al een abonnement hebt kun je aan de hand van oude facturen wel zien wat je iedere maand verbruikt. Ook kun je in de instellingen van je smartphone zien hoeveel je iedere maand belt en hoeveel data je verbruikt met mobiel internet.

Heb je echt geen idee dan kun je gebruik maken van deze data advies tool. Hiermee kun je eenvoudig achterhalen wat je iedere maand aan data nodig hebt.

Vervolgens kun je met onderstaande vergelijker de goedkoopste sim only 4G en 5G abonnementen vinden die aansluit bij jou verbruik. Je kunt zelf aangeven hoeveel data en belminuten je iedere maand nodig denkt te hebben. Daarnaast kun je filteren op contractperiode. Wil je niet te lang aan een abonnement vastzitten dan kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Wil je echter langer profiteren van de goedkoopste aanbieding, dan kun je kiezen voor een periode van 1 of 2 jaar.

Goedkoopste Netwerk

In Nederland heb je drie netwerken (KPN, Vodafone en T-Mobile) en daarnaast heeft Tele2 een eigen 4G netwerk van Tele2 klanten. Maar er zijn in totaal 11 providers die sim only abonnementen aanbieden. Deze sim only providers maken dus allemaal gebruik van een KPN, T-Mobile of Vodafone netwerk.

Zo maken Lebara, Budget Mobiel, Youfone en Simyo gebruik van het KPN 4G netwerk. Je hebt dus dezelfde kwaliteit als bij een KPN sim only alleen zijn deze sim only abonnementen veel goedkoper. Maar welke sim only is het voordeligst op het KPN netwerk?

Het T-Mobile netwerk wordt niet alleen gebruikt door T-Mobile. Sim only providers Ben en Simpel maken ook gebruik van het T-Mobile netwerk. Het T-Mobile netwerk is de laatste jaren als beste getest en deze kwaliteit heb je dan ook bij een sim only van Ben of Simpel. Wat zijn de voordeligste sim only abonnementen op het T-Mobile netwerk?

Daarnaast heb je nog het Vodafone netwerk. Dit netwerk wordt naast Vodafone gebruikt door hollandsnieuwe. Dit is een sim only provider dat gebruik maakt van het Vodafone netwerk en eigen abonnementen heeft. Heeft hollandsnieuwe de voordeligste sim only op het Vodafone netwerk?

Goedkoopste Provider

Nederland is een echt sim only land. Als je goedkoper wilt bellen en mobiel internetten heb je de keuze uit 11 (sim only) providers. Al deze providers hebben hun eigen abonnementen en contractperiodes. Je kunt je eigen abonnement samenstellen met belminuten, sms’jes en mobiel internet. Dus wil je veel data en weinig belminuten of juist onbeperkt bellen en geen mobiel internet? Dat kan allemaal.

Maar welke provider heeft nu de goedkoopste abonnementen?

Als je een (sim only) abonnement moet kiezen zijn er vele mogelijkheden. Maar kies je een abonnement met te weinig belminuten of data dan zul je aan het eind van de maand moeten bijbetalen. Kies je echter een abonnement met teveel belminuten of teveel data dan hou je veel over aan het eind van de maand en ben je ze kwijt.

Om het goedkoopste sim only 4G of 5G abonnement te kiezen dat het best bij jou past kun je ze het best allemaal met elkaar vergelijken. Door te filteren op belminuten, data, sms’jes en contractperiode kom je tot de juiste keuze en zie je direct welke provider het goedkoopste abonnement heeft dat het best bij jou past.

Goedkoopste KPN Sim Only

Een KPN Sim Only abonnement heb je al vanaf €11,50 per maand. Maar is dit het goedkoopste Sim Only abonnement van KPN voor jou? Met dit KPN abonnement heb je bijvoorbeeld geen databundel, dus alleen bellen. Daarnaast heb je ook een KPN internet en TV abonnement nodig om in aanmerking te komen voor extra korting.

Het is belangrijk het goedkoopste sim only abonnement te vinden die helemaal aansluit bij jou bel- en internetgedrag. Hoe moet je dit doen?

Door eerst na te gaan wat je per maand ongeveer nodig hebt aan belminuten en data. Kies je een databundel die te groot of te klein is, dan ben je uiteindelijk duurder uit. Hierna kun je alle providers en abonnementen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Wil je echt gebruikmaken van het KPN netwerk? Dan kun je alle sim only abonnementen van KPN eenvoudig met elkaar vergelijken. Heb je nu al een KPN abonnement? Dan zou je ook je KPN abonnement kunnen verlengen. Dit heeft verschillende voordelen.

Maar er zijn meer providers die gebruik maken van het KPN netwerk. Je betaalt dan veel minder per maand maar maakt toch gebruik van het snelle en betrouwbare KPN netwerk. Welke provider op het KPN netwerk heeft de voordeligste sim only abonnementen?

Goedkoopste Vodafone Sim Only

Het goedkoopste Sim Only abonnement van Vodafone kost momenteel €11 per maand. Je krijgt hiervoor 150 belminuten en 3GB aan mobiel internet. Je moet hierbij wel een Ziggo abonnement hebben voor internet en TV om de extra korting te krijgen.

Maar is dit wel de goedkoopste Vodafone Sim Only voor jou?

Als jij per maand veel meer verbruikt dan deze 3GB en veel meer belt of juist minder, dan is dit Vodafone abonnement niet geschikt voor jou. Het is belangrijk dat je je goed voorbereid en uiteindelijk alle providers en abonnementen met elkaar gaat vergelijken. Hiermee kom je tot de goedkoopste sim only die helemaal aansluit bij jou eisen en wensen.

Wil je echter wel gebruik maken van het Vodafone netwerk dan kun je eenvoudig alleen de Vodafone Sim Only abonnementen vergelijken.

Daarnaast zijn er meer providers die gebruikmaken van het Vodafone netwerk. Wil je weten welke provider de goedkoopste abonnementen heeft op het Vodafone netwerk?

Goedkoopste T-Mobile Sim Only

Het goedkoopste T-Mobile Sim Only abonnement kost €11 per maand met een looptijd van 2 jaar. Dit is inclusief een korting als je al meerdere T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres hebt of een T-Mobile Thuis abonnement. Je krijgt hiervoor 120 belminuten en 1 GB data per maand.

Maar is dit het goedkoopste T-Mobile Sim Only abonnement voor jou? Heb jij wel voldoende aan deze 1GB of bel je veel meer dan 120 minuten per maand? Het goedkoopste abonnement op basis van prijs betekend niet altijd dat dit ook het goedkoopste abonnement voor jou is.

Om het juiste sim only abonnement te bepalen moet je eerst weten wat je per maand aan belminuten en data nodig bent. Weet je al wel dat je een T-Mobile abonnement wilt hebben? Dan kun je eenvoudig alle T-Mobile Sim Only abonnementen vergelijken.

Bij een T-Mobile Sim Only kun je maandelijks je bundel omhoog en omlaag bijstellen en maak je gebruik van het best geteste netwerk van Nederland. Met T-Mobile heb je een landelijke dekking en een stabiel en snel netwerk.

Maar er zijn meer providers die gebruik maken van het T-Mobile netwerk. Zo maken ook de providers Ben, Tele2 en Simpel gebruik van het T-Mobile netwerk.

Wil je weten welke provider de goedkoopste sim only abonnementen heeft op het T-Mobile netwerk?

Goedkoopste Tele2 Sim Only

Het goedkoopste Tele2 Sim Only abonnement kost €8 per maand. Hiervoor krijg je een belbundel van 200 minuten en 1GB aan mobiel internet. Dit abonnement heeft een looptijd van 2 jaar. Maar is dit wel het goedkoopste Tele2 Sim Only abonnement voor jou?

Als jij meer dan 200 belminuten per maand nodig hebt of meer dan 1GB aan data verbruikt per maand, is dit niet het goedkoopste Tele2 abonnement voor jou.

Door gebruik te maken van de Tele2 Sim Only Vergelijker kun je eenvoudig en snel zien welk Tele2 abonnement voor jou wel het goedkoopst is. Door het afstemmen van de juiste hoeveelheid belminuten, data en contractperiode geeft de tool jou een overzicht van het voordeligste sim only abonnement.

Tele2 Sim Only abonnementen kun je helemaal zelf samenstellen. Je kiest zelf de hoeveelheid data en combineert dit met een belbundel of onbeperkt bellen. Daarnaast kies je een contractperiode van 1 of 2 jaar. Maar wil je maximale vrijheid kun je ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Als je kiest voor Tele2 maak je gebruik van het T-Mobile netwerk. Hiermee heb je een landelijke dekking en snel mobiel internet. Naast Tele2 maken meer providers gebruik van het T-Mobile netwerk. Bekijk alle providers die gebruik maken van het T-Mobile netwerk.

Maakt het jou niet uit van welk netwerk je gebruik maakt? Dan kun je met de vergelijker op deze pagina eenvoudig alle Sim Only abonnementen en providers met elkaar vergelijken. Hiermee zie je snel welk sim only abonnement het goedkoopst is voor jou.

Goedkoopste Simpel Sim Only

Het goedkoopste Simpel Sim Only abonnement kost €2,50 per maand. Je krijgt hiervoor 250 MB, 50 belminuten en 500 SMS’jes bij een 2 jarig contract. Op basis van het maandbedrag is dit de  goedkoopste Sim Only van Nederland. Maar is dit wel het voordeligste abonnement voor jou?

Als jij namelijk meer dan 250MB of 50 belminuten per maand nodig gebruikt dan betaal je een extra tarief per minuut of MB. Je kunt dan beter kiezen voor een iets hogere bundel. Je kunt eenvoudig alle Simpel Sim Only Abonnementen Vergelijken en kiezen voor het abonnement dat het best past bij jouw bel- en internet verbruik.

De Simpel Sim Only abonnementen kun je enkele maand gratis omhoog en omlaag aanpassen. Met de Mijn Simpel App kun je dit eenvoudig regelen en heb je altijd inzicht in je verbruik.

Simpel maakt gebruik van het snelle en betrouwbare T-Mobile 4G netwerk. Het netwerk van T-Mobile heeft een landelijke dekking en is al enkele jaren als beste getest.

Goedkoopste Youfone Sim Only

De goedkoopste Youfone Sim Only kost €5 per maand. Je krijgt hiervoor 500 MB en 200 belminuten bij een 2 jarig contract. Maar is dit ook de goedkoopste Youfone Sim Only voor jou?

Als jij namelijk meer dan 500 MB per maand nodig hebt, is dit abonnement niet geschikt. Bel jij graag en veel? Dan kun je beter kiezen voor de optie onbeperkt bellen. Deze optie kost je maar €1,50 per maand extra.

Wil jij wel een Youfone Sim Only dan kun je deze helemaal zelf samenstellen. Met de Youfone Sim Only Vergelijker kun je de data en minuten bepalen en zie je welk Youfone abonnement het best aansluit bij jou eisen en wensen. Vervolgens kun je door het veranderen van de contractperiode zien wat het verschil in maandbedrag is.

Een maandelijks opzegbaar abonnement is €2 per maand duurder, maar dan ben je wel maximaal flexibel. Mocht Youfone als provider toch niet bevallen dan kun je eenvoudig en snel overstappen naar een andere provider.

Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk. Hierdoor heb je een landelijke dekking en standaard 4G. Naast Youfone zijn er meer providers die gebruik maken van het KPN netwerk. Wil je weten welke provider het goedkoopst is op het KPN netwerk?

De voordelen v