Home/Sim Only/Youfone

Youfone sim only abonnementen zijn goedkoop, zelf samen te stellen en te combineren met TV of internet voor thuis. Je maakt gebruik van het betrouwbare en snelle 4G netwerk van KPN. Overstappen naar Youfone sim only is snel en eenvoudig geregeld en met gratis behoud van je nummer.

Youfone is in 2008 begonnen met het aanbieden van sim only abonnementen. Sinds 2017 bieden zij ook abonnementen voor TV, internet en vast bellen aan. Deze kun je combineren met een sim only abonnement.

Youfone combineert kwaliteit met een scherpe prijs. Ze maken gebruik van het KPN netwerk dat zorgt voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat kwaliteit niet direct duur hoeft te zijn bewijst Youfone met hun sim only abonnementen.

Wil je overstappen naar een Youfone sim only?

Met onderstaande vergelijker kun je alle abonnementen met elkaar vergelijken. Wil je eerst meer weten over Youfone? Lees dan verder onder de vergelijker.

De 10 voordelen van Youfone

 1. Keuze uit verschillende databundels
 2. Mogelijkheid tot onbeperkt bellen
 3. Zelf je abonnement samenstellen
 4. Flexibel met een maandelijks opzegbaar abonnement
 5. Bundels zijn geldig in NL en de EU
 6. Een van de goedkoopste sim only providers
 7. Je maakt gebruik van het KPN netwerk
 8. Inzicht en overzicht met de Youfone app
 9. Uitgebreide prijzenkast met verschillende awards
 10. Combineer mobiel bellen met TV en internet voor thuis

Youfone met toestel

Youfone met toestel? Dat kan nu. Bestel een Youfone abonnement en combineer dit met een nieuwe Samsung, iPhone, Huawei of OnePlus toestel. Profiteer van een combinatiekorting en bel en internet binnenkort op je nieuwe smartphone met een goedkoop Youfone abonnement. Het Youfone abonnement kun je zelf samenstellen en kiezen uit verschillende databundels.

Bekijk Youfone met toestel aanbiedingen

Youfone Sim Only Vergelijken

De abonnementen van Youfone vergelijk je eenvoudig met onderstaande tool. Youfone heeft verschillende databundels die je kunt combineren met een belbundel of onbeperkt bellen. Welk abonnement past het best bij jou?

Met de vergelijker kun je het best passende Youfone abonnement samen stellen.

Je kunt nu ook een Youfone combineren met een nieuwe telefoon.

Youfone Sim Only Abonnementen

Youfone heeft verschillende bel- en databundels die je kunt combineren tot jouw ideale combinatie. Je hebt de keuze uit een belbundel met minuten of kiest voor onbeperkt bellen. Een belbundel kun je combineren met verschillende databundels van 1 tot 8 GB.

Wil je geen mobiel internet bij je sim only? Geen probleem, bij Youfone heb je deze optie.

Naast de gebruikelijke 1 en 2 jarige abonnementen kun je ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Mocht Youfone toch niet bevallen kun je de volgende maand al overstappen naar een andere provider.

Je kunt altijd je bundels tussentijds wijzigen via de Youfone App of via My Youfone. Heb je een 1 of 2 jarig abonnement dan kun je alleen een duurdere bundel kiezen. Heb je een maandelijks opzegbaar abonnement dan kun je elke maand je bundel omhoog of omlaag aanpassen.

Youfone netwerk en dekking

Youfone maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Het KPN netwerk heeft een landelijke dekking waarmee je altijd bereikbaar bent en snel mobiel kunt internetten met 4G. Doordat Youfone gebruik maakt van KPN kun je met je Youfone abonnement goedkoop bellen en voordelig mobiel internetten maar toch op een premium netwerk.

Wil je weten hoe de Youfone dekking bij jouw in de buurt is?

Youfone nummerbehoud

Overstappen naar een Youfone abonnement en je nummer meenemen? Dat is geen probleem en bovendien zorgt Youfone ervoor dat dit gratis geregeld wordt. Je kunt naar Youfone overstappen als je nu een prepaid hebt. Met 5 werkdagen zorgt Youfone ervoor dat je je nieuwe simkaart ontvangt waar je eigen nummer op staat.

Heb je nu een abonnement bij een andere provider en loopt deze binnen nu en 6 maanden af? Dan kun je een abonnement bij Youfone aanvragen met nummerbehoud. Youfone zorgt ervoor dat je huidig abonnement wordt stopgezet en je nummer wordt overgezet op een Youfone simkaart. Bij de meeste providers heb je een opzegtermijn van 1 maand.

Youfone Sim Only van de maand

Elke maand heeft Youfone aanbiedingen voor nieuwe klanten. Een Youfone aanbieding is altijd geldig tot en met het eind van de maand, tenzij anders wordt aangegeven. Je bestelt je nieuwe sim only eenvoudig online en je nieuwe simkaart wordt binnen enkele werkdagen thuis gestuurd.

Bekijk de Youfone aanbieding van deze maand

Youfone klantenservice

Wanneer je nog vragen hebt over de overstap naar Youfone kun je contact opnemen met de Youfone klantenservice. Op de website van Youfone kun je makkelijk het antwoord vinden op de meeste vragen. Wil je contact met een medewerker van Youfone dan kun je op verschillende manieren in contact komen.

De Youfone klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. Je kunt de klantenservice van Youfone bereiken per telefoon (088-2229222), per chat, per e-mail of per post.

Youfone Onbeperkt Internet

Youfone heeft geen mogelijkheid tot onbeperkt internet. De grootste databundel die Youfone op dit moment heeft is 8GB per maand. Met 8GB per maand kun je ongeveer het volgende doen met mobiel internet op het 4G netwerk van Youfone:

 • 20 minuten per dag surfen op het internet
 • 20 minuten per dag informatie apps gebruiken
 • 300 app’jes per dag versturen
 • 20 minuten per dag muziek streamen
 • 20 minuten per dag YouTube filmpjes bekijken