Goedkoop bellen doe je met een Ben abonnement. Ben is een provider die al erg lang bestaat en dat is niet voor niets. Ben heeft een assortiment van goedkope abonnementen die je helemaal zelf kunt samenstellen met belminuten en data. Je kunt bij Ben kiezen voor een goedkoop abonnement en deze combineren met of zonder een nieuwe smartphone.

Ben is een provider die gebruik maakt van het T-Mobile netwerk. Het T-Mobile netwerk is al enkele jaren als beste en snelste getest. Hierdoor heb je met een Ben abonnement een landelijke dekking en snel 4G mobiel internet.

Wil je een Ben abonnement combineren met een nieuwe smartphone? Je kun kiezen uit telefoons van Apple, Samsung, OPPO en Motorola.

Bekijk deze beste aanbiedingen met een nieuwe telefoon van deze maand.

Ben Sim Only Abonnement

Een sim only is een goedkoop telefoonabonnement waarbij je alleen betaalt voor de simkaart en het verbruik. Je betaalt geen extra kosten voor een nieuwe smartphone.

Als je dus nog een goed werkende smartphone hebt kun je een boel geld besparen door te kiezen voor een Ben sim only.

Je kunt een Ben abonnement zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om geen mobiel internet te nemen, dit scheelt je in je maandelijkse abonnementskosten.

Daarnaast kun je kiezen of je gebruikt wilt maken van 4G of 4G Extra Snel, hiermee kun je nog sneller internetten. Bij Ben kun je kiezen voor een belbundel met 200 minuten of kiezen voor onbeperkt bellen.

Als je kiest om over te stappen naar Ben heb je de keuze tussen een 24 maanden contract of een maandelijks opzegbaar abonnement. Deze laatste is dus maandelijks opzegbaar waardoor je er niet voor langere tijd aan een contract vast zit. Deze vorm is vaak iets duurder dan een 24 maanden contract maar je bent wel veel flexibeler. Overstappen naar Ben kan altijd met gratis nummerbehoud.

Ben Sim Only Vergelijken

Om het juiste en goedkoopste Ben abonnement te vinden kun je het best met elkaar vergelijken. Met de filters in onderstaande vergelijker kun je kiezen hoeveel belminuten en data je iedere maand nodig denk te hebben. Vervolgens zie je direct het best passend Ben abonnement.

Wil je weten wat je betaald als je een maandelijks opzegbaar abonnement neemt? Pas dit eenvoudig aan in de vergelijker. Een maandelijks opzegbaar abonnement is altijd iets duurder. Maar je bent dat wel maximaal flexibel. Je kunt iedere maand overstappen naar een andere provider.

Overstappen naar een goedkoop Ben Sim Only kan eenvoudig en snel online. Je kunt een Ben abonnement afsluiten bij Ben zelf of via een onafhankelijke telecomwinkel zoals Mobiel.nl en altijd je nummer behouden.

Netwerk en Dekking

Ben maakt dus gebruik van het T-Mobile netwerk. Het T-Mobile netwerk is niet alleen in Nederland al 5 x als best getest maar ook wereldwijd. T-Mobile is onderscheiden als best geteste netwerk wereldwijd 2020/2021.

Mobiel internetten met Ben doe je op het snelle 4G netwerk van T-Mobile. De internetsnelheid bij Ben is maximaal 100 Mbps met 4G maar de werkelijke snelheid ligt rond de 45 Mbps. Kies je voor 4G Extra snel? Dan kan de internetsnelheid oplopen tot maximaal 225 Mbps.

Daarnaast heeft T-Mobile een landelijke dekking zodat je in heel Nederland kunt bellen en internetten. Met de Ben dekkingskaart kun je op postcode of woonplaats kijken hoe de dekking is.

Bekijk de dekking van Ben

Ervaring en Review

Ben bestaat al sinds 1999 en is altijd een provider geweest die het net even anders deed. Met onderstaande commercial introduceerde Ben zich aan het Nederlandse publiek. In de afgelopen jaren hebben dus heel veel mensen al eens een abonnement of prepaid afgesloten.

Om zich te onderscheiden wil Ben zo persoonlijk mogelijk zijn en alles zo simpel mogelijk proberen uit te leggen. De website van Ben is overzichtelijk en je kunt eenvoudig online je abonnement samenstellen en je bestelling plaatsen. Heb je nog vragen over of aan Ben? De Ben klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Daarnaast kun je op de online klantenservice of community van Ben alle antwoorden vinden.

Je eigen ervaring is natuurlijk altijd de beste ervaring. Omdat Ben al zo lang bestaat is de kans groot dat er iemand in je omgeving al eens gebruik heeft gemaakt van Ben en deze ervaring met je kan delen. Ga je online zoeken naar reviews van Ben dan kun je deze overal wel vinden. Over het algemeen zijn deze online reviews positief en beoordeeld met een 8.6 of hoger.

Twijfel je nog of Ben wel de juiste provider voor jou is?

Het grote voordeel van Ben is dat zij ook maandelijks opzegbare abonnementen aanbieden. Mocht het uiteindelijk toch niet bevallen of voldoet het niet aan je verwachting? Je kunt dan de volgende maand al overstappen naar een andere provider.

Ben Abonnement Verlengen

Heb je nu een Ben abonnement en loopt je contract binnenkort af? Je kunt dan overstappen naar een nieuwe sim only aanbieding maar je kunt er ook voor kiezen je abonnement te verlengen. Zo blijf je gebruikmaken van het vertrouwde netwerk en diensten. Maar je profiteert wel van nieuwe bundels, tarieven en eventueel een nieuwe telefoon.

Je kunt je Ben abonnement verlengen naar een goedkope sim only of kiezen voor een nieuwe telefoon. Je behoud altijd je mobiel nummer en je betaalt geen aansluitkosten. Hiermee bespaar je al €20. Als je huidig Ben abonnement is verlopen gaat je nieuwe abonnement direct in en profiteer je gelijk van de voordelen.

Verlengen is simpel en eenvoudig geregeld met 1 sms en geen ingewikkelde papierwinkel.

  • Krijg de nieuwste aanbiedingen en acties

  • Betaal geen aansluitkosten

  • Je behoud het vertrouwde netwerk

  • Behoud je eigen nummer

  • Eenvoudig verlengen per SMS

  • Kies voor meer of minder belminuten of data

Ben Abonnement Verlengen met 1 SMS

Onbeperkt Bellen en Internet

Met een Ben