Zelf je sim only abonnementen samenstellen kan bij steeds meer providers. Zij zien de noodzaak om flexibel om te gaan met de keuze van de consument. Niemand heeft het zelfde bel-, sms- en mobiel internetgedrag, dus waarom maar enkele ‘standaard’ abonnementen beschikbaar stellen?

Tegenwoordig zijn consumenten steeds meer online en bellen en sms’en ze steeds minder met hun smartphone. Waarom zou je dan bij een abonnement met 500 MB ook 1000 belminuten moeten afnemen als de daar helemaal geen gebruik van maakt? Bekijk hierna de beste aanbiedingen van deze maand.

Sim Only samenstellen tool

Met de sim only samenstellen tool kun je aangeven hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je wilt hebben per maand. De sim only tool selecteert dan automatisch het beste abonnementen die voldoen aan jouw eisen en wensen van alle providers. Bestel je online je simkaart voor je sim only dan krijg je vaak extra korting op je abonnement.

Makkelijk overstappen en direct besparen

Overstappen en afsluiten is makkelijk en direct online te regelen. Vergelijk alle abonnementen en bestel eenvoudig online. Het aanbod is actueel en de meeste aanbiedingen gelden alleen deze maand. Profiteer direct van het aanbod en stap vandaag nog over naar je nieuwe provider en bespaar op je maandelijkse abonnementskosten.

Ben je tevreden met je huidige provider? Je kunt altijd je sim only verlengen.

Abonnement samenstellen met een nieuwe telefoon

Wil je toch een nieuwe smartphone combineren met een telefoonabonnement? Dan kun je gebruikmaken van de deze vergelijker. Hier kun je zelf een telefoonabonnement samenstellen en aangeven met welke smartphone je deze kunt combineren.