Home/Sim Only/Lebara

Lebara bestaat al sinds 2001 en maakt gebruik van het KPN netwerk. Bij Lebara kun je kiezen voor een Sim Only abonnement of Prepaid. Een abonnement bij Lebara kun je iedere maand omhoog of omlaag aanpassen en heeft scherpe tarieven voor bellen, sms en internet.

Een Lebara Sim Only abonnement kun je zelf samenstellen en heb je al vanaf €6 per maand. Je kunt kiezen uit een 24 maanden contract of een maandelijks opzegbaar abonnement. Hiermee ben je maximaal flexibel en kun je Lebara altijd eens uit proberen.

Lebara Sim Only

Een Lebara Sim Only abonnement kun je zelf eenvoudig samenstellen. Afsluiten doe je simpel online en je kunt altijd gratis je nummer meenemen.

Bij Lebara kun je kiezen voor een abonnement met een looptijd van 2 jaar of je kiest een maandelijks opzegbaar abonnement. Hiermee ben je maximaal flexibel en kun je iedere maand je abonnement opzeggen of overstappen naar een andere provider. Wil je zo lang mogelijk profiteren van de huidige actie en lage tarieven? Dan kun je kiezen voor een abonnement met een looptijd van 2 jaar.

Kies vervolgens de bundel voor mobiel internet. De kleinste internet bundel van Lebara is momenteel 1GB en de grootste is 10GB. Hiermee kun je de helemaal maand online surfen, appen, gamen, muziek luisteren en je favoriete video’s bekijken. En dit allemaal op het snelle 4G netwerk van KPN. Mocht je een maand meer of minder gebruik maken van mobiel internet dan kun je eenvoudig en gratis je bundel omhoog of omlaag bijstellen.

Daarna kies je een belbundel. Bij Lebara kun je kiezen uit twee bundels. Bel je af en toe dan heb je voldoende aan de 150 belminuten die je standaard krijgt. Bel je meer of wil je lekker onbeperkt kunnen bellen met vrienden en familie dan kun je voor €1 per maand extra onbeperkt bellen en sms’en.

Internationaal Bellen

Lebara is oorspronkelijk opgericht om internationaal goedkoper te kunnen bellen. De bundels van Lebara voor bellen en mobiel internet zijn geldig binnen de EU. Dit betekend dat je op vakantie ook gebruik kunt maken van je bel- en databundel. Maar bel je veel internationale nummers dan heeft Lebara hiervoor een interessante optie. Voor maar €5 per maand kun je een extra bundel nemen waarmee je vanuit Nederland onbeperkt kunt bellen naar nummer binnen de EU en enkele aanvullende landen zoals;

Zwitserland, Canada, IJsland, Thailand, India, Noorwegen, Zuid-Korea, Turkije (vaste lijn), China, Maleisië, Singapore, Verenigde Staten, Hongkong, Israël, Marokko (vaste lijn), Zuid-Afrika, Verenigd Koninkrijk en Liechtenstein.

Netwerk

Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk. Hiermee kun je bellen, sms’en, appen en surfen op het razendsnelle 4G netwerk met een landelijke dekking. Het KPN netwerk is in januari 2021 getest als beste netwerk van Nederland. En als Lebara klant kun je hier dus ook gebruik van maken. Standaard heb je een downloadsnelheid van 75 Mbps en een uploadsnelheid van 25 Mbps. Dit is voor de meeste mensen snel genoeg. Is dit echter nog niet voldoende dan kun je voor €0,50 per maand extra je downloadsnelheid verdubbelen naar maximaal 150 Mbps en uploaden kan dan al met 75 Mbps.

Door de landelijke dekking van KPN kun je met je Lebara abonnement overal bellen en ben je in heel Nederland bereikbaar.

Lebara Dekking

Voordelen

Overstappen naar Lebara heeft verschillende voordelen. Zo maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk maar dan tegen lagere tarieven. Kun je iedere maand je bundel gratis omhoog én omlaag aanpassen. Overstappen met behoud van je mobiel nummer is altijd mogelijk en bovendien gratis geregeld. Je kunt via de MyLebara omgeving en app alles zelf snel en direct regelen. Met het belplafond kom je niet voor onverwachte verassingen te staan aan het eind van de maand.

Je aanvraag kun je eenvoudig online doen je ontvangt je nieuwe simkaart per post thuisgestuurd en je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.

Een Lebara Sim Only heb je al vanaf €6 per maand. Daarnaast kun je als ondernemer nu ook profiteren van Lebara. De goedkope abonnementen van Lebara kun je nu ook zakelijk sim only aanvragen.

  • Profiteer van scherpe tarieven en bundels

  • Maak gebruik van het betrouwbare KPN netwerk

  • Elke maand je bundel gratis aanpassen

  • Zelf je abonnement samenstellen

  • Overstappen met behoud van je nummer

  • Snel online aangevraagd

  • Je ontvangt mogelijk meer belminuten of data voor hetzelfde geld

  • Ook zakelijk te gebruiken

Bekijk de Beste Deals van Lebara

Onbeperkt

Onbeperkt bellen en onbeperkt internet wordt steeds populairder. Lebara heeft de mogelijkheid om voor €1 extra per maand onbeperkt te kunnen bellen. Onbeperkt internet heeft Lebara momenteel niet. De grootste bundel voor mobiel internet die Lebara nu heeft is 10 GB. Is dit niet voldoende voor je dan zijn er enkele provider die wel onbeperkt internet aanbieden.

Bij het gebruik van onbeperkt bellen en internet heb je te maken met een Fair Use Policy. Dit zijn de spelregels die Lebara heeft opgesteld en gelden bij het onbeperkt gebruik van bellen. Bij normaal gebruik is er niets aan de hand en kun je lekker lang met familie en vrienden bellen. Maar maak je misbruik van de mogelijkheid dan heeft de provider het recht om je aansluiting (tijdelijk) te blokkeren.

Lebara Simkaart

Lebara verkoopt alleen simkaarten met abonnement of als prepaid. Een telefoonabonnement waarbij je een abonnement combineert met een nieuwe telefoon heeft Lebara niet. Je moet zelf zorgen voor een werkende telefoon. Dat kan je huidige telefoon zijn als deze maar simlockvrij is of je koopt een nieuwe of refurbished toestel.

De simkaart die je van Lebara ontvangt is een 3-in-1 simkaart zodat deze in iedere smartphone past. Je ontvangt je simkaart binnen enkele werkdagen thuis. Als je een nieuw nummer kiest kun je hierna je simkaart activeren en beginnen met bellen. Wil je je nummer behouden dan kun je bij je bestelling nummerbehoud aanvragen. Lebara zorgt er dan voor dat je oude abonnement wordt stopgezet en je nummer overgaat naar Lebara.

Wil je geen langlopend contract dan kun je kiezen voor een Lebara Sim Only met een maandelijks opzegbaar abonnement. Hiermee zit je niet vast aan een langlopend contract en kun je iedere maand je abonnement stopzetten. Daarnaast heeft Lebara de mogelijkheid een prepaid simkaart te nemen.

Met een Lebara Prepaid Simkaart koop je alleen een simkaart met een nieuw nummer. Deze simkaart moet je opwaarderen als het beltegoed op is. Je kunt kiezen uit verschillende bundels voor bellen en mobiel internet.