Alles wat je wilt weten voor je overstapt naar Simyo

Simyo Sim Only abonnementen kun je zelf samenstellen en elke maand gratis aanpassen. Je maakt gebruik van Simyo 4G op het betrouwbare en snelle KPN netwerk. Simyo is regelmatig uitgeroepen tot beste en klantvriendelijkste provider van Nederland en sinds kort kun je ook gebruikmaken van eSIM.

Simyo abonnementen bieden de volgende voordelen

  • Bellen en internetten op het snelle en betrouwbare KPN 4G netwerk
  • Elke maand gratis je bundel omhoog én omlaag aanpassen
  • Regelmatig uitgeroepen tot beste provider
  • Abonnement zonder mobiel internet mogelijk.
  • Keuze uit abonnement van 1 maand of 1 jaar
  • Zelf je Simyo abonnement samenstellen
  • Je kunt nu ook gebruikmaken van eSIM

Wie is Simyo

Simyo is een sim only provider die al meer dan 10 jaar bestaat met voordelige sim only abonnementen. In de afgelopen 10 jaar is Simyo regelmatig in de prijzen gevallen als klantvriendelijkste of beste provider van Nederland. 

Simyo maakt gebruik van het betrouwbare en snelle netwerk van KPN. Met een Simyo 4G sim only abonnement heb je dus dezelfde overal bereik op het KPN netwerk. De dekking van Simyo is gelijk aan KPN en behoort tot de beste van Nederland. Stap je over naar Simyo dan maak ook jij gebruik van dit uitstekende netwerk. 

Zelf je Simyo abonnementen samenstellen

Bij Simyo kun je de sim only abonnementen helemaal zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen wel of geen mobiel internet, onbeperkt bellen of juist niet en wil je flexibel zijn kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. 

Daarnaast kun je elke maand gratis je bel- of internetbundel aanpassen, ook naar een lagere bundel. Je kunt dit eenvoudig zelf regelen met de Simyo App of via Mijn Simyo. Ook kun je bij Simyo kiezen voor een abonnement met alleen bellen, dus zonder een aanvullende internetbundel.

eSIM bij Simyo

Simyo eSIMSimyo eSIM is een digitale simkaart die je eenvoudig activeert met de Simyo App. Je hoeft geen fysieke simkaart meer te plaatsen in je telefoon en kunt direct gebruik maken van je SImyo abonnement. Daarnaast heeft eSIM het voordeel dat je twee telefoonnummers kunt gebruiken op 1 telefoon. Bijvoorbeeld een privé en werknummer of een buitenlands nummer als je tijdelijk in het buitenland bent. 

Momenteel werkt alleen Apple nog met eSIM maar het aantal merken zal snel uitgebreid worden.

Wil je overstappen naar een Simyo eSIM of wil je meer weten? Bekijk dan de speciale eSIM pagina van Simyo

Eenvoudig en online alles regelen

Wil je wat wijzigen aan je abonnement of bundel? Wil je inzicht in je verbruik? Met de handige Simyo App en online omgeving Mijn Simyo kun je alles zelf regelen en inzien. Je kunt tot in detail je verbruik bekijken of eenvoudig je bundels aanpassen op je mobiel, tablet of laptop.

Simyo prepaid of sim only?

Bel je bijna nooit en wil je alleen bereikbaar zijn dan kun je kiezen voor Simyo prepaid. Simyo prepaid is geschikt als je weinig gebruik maakt van je telefoon, een ander voordeel is dat je geen kosten hebt als je er geen gebruik van maakt. Een nadeel van Simyo prepaid is dat je een hoger tarief betaalt per belminuut of MB. Je weet precies wat je uitgeeft.

Je Simyo prepaid beltegoed is onbeperkt geldig. De voorwaarden is wel dat je er één keer in de 6 maanden gebruik van maakt. Dus als je één keer in de 6 maanden iemand belt, een sms stuurt, je beltegoed opwaardeert of mobiel internet gebruikt, is je beltegoed onbeperkt geldig.

Met een Simyo sim only bel en internet je goedkoper dan met Simyo prepaid en hoef je niet steeds je beltegoed op te waarderen. Daarnaast heb je meer keuze in bundels. Geef je iedere maand meer dan 10 euro uit aan beltegoed? Bekijk dan eens de optie voor een sim only.

Kun je een Simyo abonnement in het buitenland gebruiken?

Met een Simyo abonnement kun je overal ter wereld bellen en mobiel internetten. Ga je op vakantie of moet je voor je werk in het buitenland zijn? Binnen de EU maak je gebruik van je bundel zoals je binnen Nederland ook doet. 

Wil je alles weten over het gebruik van een Simyo abonnement in het buitenland? Bekijk dan eens dit uitgebreide artikel van Simyo.

Bellen, appen of mailen met Simyo?

Simyo is niet zomaar regelmatig uitgeroepen tot klantvriendelijkste provider van Nederland. Je kunt op verschillende manieren in contact komen met een medewerker van Simyo. Zo kun je een vraag stellen op het forum van Simyo, via Facebook of Whatsapp zijn ze ook bereikbaar. Wil je een mailtje sturen of gewoon bellen? Ook dat is geen probleem. Op de contactpagina staan alle opties op een rijtje.  

Wat vertellen anderen over Simyo?

Simyo reviewSimyo bestaat al meer dan 10 jaar en in deze periode zijn er verschillende prijzen gewonnen op het gebied van klantvriendelijkheid. Klanttevredenheid staat dan ook hoog in het vaandel bij Simyo. En dat blijkt ook wel als je online wat reviews over Simyo bekijkt. Het valt hierbij op dat er gemiddeld een hoog cijfer wordt gegeven. 

Je eigen ervaring is echter altijd de beste ervaring. Ben je nog onbekend met Simyo? Je kunt altijd overstappen naar een maandelijks opzegbaar Simyo abonnement. Mocht het toch niet bevallen kun je de volgende maand overstappen naar een andere provider. Simyo is één van de goedkoopste sim only abonnementen op het KPN netwerk.

Twijfel je nog of je moet overstappen naar Simyo? 

Wil je goedkoper bellen en mobiel internetten? Wil je een betrouwbaar en snel mobiel netwerk? Zelf je abonnement samenstellen en deze maandelijks gratis kunnen aanpassen? Dit is allemaal mogelijk met een Simyo sim only abonnement. 

Overstappen is eenvoudig en snel online te regelen met behoud van je nummer.

Bekijk de Simyo Sim Only aanbiedingen van deze maand

Wil je alle Sim Only abonnementen en alle providers met elkaar vergelijken? Maak dan gebruik van onze complete sim only vergelijker.