KPN Sim Only combineert kwaliteit met goedkoop bellen en snel mobiel internetten. Een Sim Only van KPN heeft verschillende bel- en internet bundels en de optie voor onbeperkt bellen en onbeperkt mobiel internet.

Het KPN netwerk heeft overal razendsnel en stabiel 4G internet en is 5G ready. Bij een Sim Only van KPN ontvang je alleen een simkaart en hiermee korting op je abonnement.

Ben je op zoek naar een geschikt en goedkoop KPN abonnement? Dan kun je dit snel online afsluiten. Vergelijk eenvoudig alle abonnementen van KPN en zie direct welke de goedkoopste is.

Waarom KPN Sim Only

KPN Sim Only is maandelijks aanpasbaar en je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. KPN staat bekend als betrouwbaar en je hebt in heel NL een uitstekende dekking. Bestel een KPN simkaart online en ontvang deze binnen enkele werkdagen thuis. Wil je graag je nummer behouden? KPN zal dit gratis voor je regelen.

Heb je meerdere KPN producten? Met KPN Hussel krijg je ook nog een €5 korting op je sim only.

Meer weten over Sim Only van KPN ? Lees dan verder onder de vergelijker.

Wil je direct alle KPN abonnementen met elkaar vergelijken en overstappen naar de goedkoopste sim only van KPN?

Bestel een KPN Sim Only via Mobiel.nl en betaal tijdelijk geen aansluitkosten

Waarom een KPN Sim Only

Heb je wel eens wat gelezen over Sim Only maar weet je niet precies meer wat het inhoudt? Het idee erachter is eigenlijk heel simpel: je kiest een abonnement uit voor je telefoon maar hebt daar geen toestel meer bij nodig.

Als je bijvoorbeeld nog maar kort geleden een nieuw toestel hebt aangeschaft of er eentje hebt die je prima bevalt en die je nog lang niet wilt inruilen, kun je voor een Sim Only van KPN kiezen.

Op die manier krijg je alleen een nieuwe KPN simkaart met abonnement dat je afsluit voor één of twee jaar of je kiest een maandelijks opzegbaar abonnement. Je ontvang dan korting op de abonnementskosten en belt dus veel goedkoper.

Sim Only of Prepaid

Weet je nog niet zeker of Sim Only wel wat voor jou is? Bekijk dan wat je er allemaal mee kunt doen en wat het precies inhoudt. Het is niet precies hetzelfde als Prepaid bellen, alhoewel er wel overeenkomsten te vinden zijn.

Bij Sim Only krijg je alleen een nieuwe KPN simkaart, hetgeen ook bij Prepaid het geval is. Deze kun je dan zelf in het toestel plaatsen. Het verschil hierbij is echter dat je bij Sim Only een simkaart krijgt én een abonnement.

Bij Prepaid sluit je geen abonnement af. Met een Sim Only betaal je maandelijks een vastgesteld bedrag zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bij Prepaid kun je zelf bepalen wat het je kost want je waardeert alleen het saldo op als dit nodig is.

Dit kan voor de ene persoon maandelijks of misschien wel wekelijks zijn, terwijl een ander de telefoon nauwelijks gebruikt en maar heel af en toe hoeft op te waarderen. Met een Sim Only kun je altijd bellen, met Prepaid alleen als je zelf voor voldoende saldo zorgt.

Kijk daarom op voorhand altijd goed wat voor jou het gunstigste is om te doen.

Maandelijks je bundel aanpassen

Als je kiest voor Sim Only betekent dit dat je de kosten per maand voor je telefoonabonnement laag kunt houden en ook weet waar je iedere maand aan toe bent. Je betaalt niet extra voor het toestel omdat je dit gewoon al hebt.

Een KPN Sim Only sluit je af voor 1 maand of één of twee jaar. Als het abonnement verlopen is kost opzeggen niets maar als je er tussentijds vanaf wilt betaal je daar een bepaalde afkoopsom voor.

Is het abonnement dat je gekozen hebt niet helemaal naar je zin? Dan kun je het wel iedere maand laten wijzigen. Je kunt ervoor kiezen de bundel maandelijks naar boven of naar beneden aan te laten passen als dit beter voor je is.

Naar boven aanpassen kan altijd, naar beneden in principe ook maar je kunt niet voor een lagere bundel kiezen dan die waar je ooit het abonnement mee gestart bent.

Ben je tevreden met je KPN abonnementen? Dan kun je 4 maanden voor dat je contract afloopt je abonnement verlengen. Dit heeft verschillende voordelen en is eenvoudig en snel geregeld? Bekijk alle voordelen van het verlengen van je KPN abonnement.

Welke bundel past bij jou

Als je kiest voor een Sim Only van KPN vind je daar verschillende mogelijkheden. Bepaal eerst altijd goed voor jezelf wat je nodig hebt alvorens je het abonnement afsluit. Niet iedereen heeft hetzelfde belgedrag of appt of streamt nu eenmaal evenveel dus daarbij kies je het abonnement dat het beste bij jou past. Gebruik je je smartphone niet vaak dan kun je al uit de voeten met de voordeligste bundel.

Overstappen naar Sim Only? Met de KPN vergelijker kun je eenvoudig alle abonnementen vergelijken

Wel of geen mobiel internet?

Gebruik je de telefoon echt alleen om te bellen en te sms’en of heb je geen smartphone? Of is er altijd wifi daar waar je de telefoon gebruikt? Dan kun je een KPN Sim Only afsluiten zonder internet.

Je hebt dan alleen de mogelijkheid om te bellen of te sms’en en geen GB tot je beschikking. Als je wel wilt internetten kies je voor een abonnement met een bundel met een bepaald aantal GB.

Hoe hoger de internetbundel wordt hoe meer je er maandelijks voor betaalt. Heb je een abonnement gekozen waarbij je internetbundel al op is voordat de maand voorbij is dan kun je toch gewoon blijven internetten zonder extra kosten maar wordt de internetsnelheid teruggebracht. Kom je er iedere maand niet mee uit, overweeg dan je bundel naar boven bij te laten stellen.

Wil je onbeperkt mobiel internet op je mobiele telefoon? Er zijn verschillende providers die deze mogelijkheid hebben, ook KPN.

KPN gebruiken op vakantie

KPN Sim Only EuropaHet aanpassen van het KPN abonnement kan dus maandelijks. Als je bijvoorbeeld met vakantie gaat en weet dat je meer gebruik gaat maken van het internet dan kun je de bundel ook gewoon voor een maand laten aanpassen.

Daarna kun je deze weer terug te laten zetten op het abonnement dat je gewend bent.

Met een KPN Sim Only kun je altijd onbeperkt bellen en sms’en, ongeacht voor welke bundel je kiest.

Het abonnement is geldig in heel Europa zodat je er altijd precies mee kunt doen wat je in Nederland ook doet. Bellen, sms’en, internetten, er verandert niks aan de kosten als je over de grens gaat binnen Europa.

Is je bundel onverhoopt op als je in het buitenland bent? Dan wordt daar gewoon de snelheid van het internet vertraagd maar kun je gewoon tegen hetzelfde tarief bellen of een sms’je versturen als in Nederland wanneer je buiten de bundel raakt.

Kosten onder controle houden

Sim Only heeft nog meer voordelen. Zo weet je iedere maand precies wat het gebruik van je telefoon je gaat kosten omdat je een abonnement hebt afgesloten. De kosten veranderen niet tijdens de looptijd van het abonnement.

Als je reeds een telefoon hebt waar niks mis mee is en die je graag wilt gebruiken in combinatie met een