Home/Sim Only/T-Mobile

Heb jij je al verdiept in de voordelen van een T-Mobile Sim Only Abonnement?

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die hiervoor besluiten te kiezen. Wanneer je een nieuw mobiel abonnement dient af te sluiten, maar tevreden bent met je huidige telefoon, is Sim Only dé oplossing. Je hoeft hierbij namelijk geen telefoon te kopen, zodat je enkel betaalt voor data, belminuten en eventueel sms-bundels.

Een goedkoop Sim Only abonnement bij T-Mobile is heel populair. In dit artikel lees je waarom.

Het kan vervelend zijn om meteen een nieuw abonnement af te sluiten voor een langere periode. Je wil tenslotte liever niet vast komen te zitten aan een dienst die achteraf niet goed bij je blijkt te passen. Met een T-Mobile Sim Only abonnement zal dit je gelukkig niet overkomen.

Wanneer je nog geen klant bent, biedt T-Mobile de optie om je nieuwe abonnement eerst een maand lang te testen. Op deze manier kun je eerst zelf uitproberen hoe het snelste 4G netwerk van Nederland werkt. Ben je tevreden? Dan gaat je abonnement in. Maar wanneer je besluit dat dit abonnement toch niet helemaal bij je past, dan heb je de hele eerste maand de tijd om over te stappen. Bij T-Mobile kun je een abonnement de eerste maand testen. Bevalt het toch niet of is de dekking niet helemaal goed, dan stop je er direct mee.

Test T-Mobile Sim Only voor 1 maand

10 Voordelen van T-Mobile Sim Only

  1. Razendsnel 4G en 5G mobiel internet
  2. Best geteste netwerk van NL
  3. Altijd een abonnement dat bij je past
  4. Onbeperkt mobiel bellen, sms’en en internetten
  5. Gratis bundels omhoog en omlaag aanpassen
  6. Keuze voor eSIM, de digitale simkaart
  7. Altijd inzicht met de My T-Mobile App
  8. Combineer mobiel, TV en internet voor thuis met extra voordeel
  9. Elke maand scherpe acties en de beste deals
  10. Test T-Mobile Sim Only voor 1 maand

Aanbiedingen van deze maand

T-Mobile heeft iedere maand aanbiedingen voor telefoonabonnementen en sim only. Deze aanbiedingen zijn vaak geldig tot en met het eind van iedere maand. Wil je een nieuwe telefoon combineren met een T-Mobile abonnement? Met de telefoonabonnement vergelijker kun je de beste deals en acties zelf samenstellen.

Met onderstaande vergelijker krijg je de beste sim only deals van T-Mobile en kun je  direct het goedkoopste abonnement online afsluiten.

T-Mobile Sim Only of met telefoon

Een T-Mobile abonnement voor mobiel kun je combineren met een nieuwe telefoon of gebruiken als sim only. Je kunt kiezen uit verschillende bundels voor bellen en mobiel internet op het 4G of 5G netwerk. Maandelijks mag je gratis je bundel omhoog of omlaag aanpassen en je kunt kiezen voor een 1 of 2 jarig abonnement. Het netwerk van T-Mobile is al 4 jaar op rij als beste getest.

Bij een telefoonabonnement van T-Mobile kun je kiezen uit de nieuwste smartphones van Apple, Samsung, Huawei, OPPO en OnePlus. Je kunt zelf bepalen welke bedrag je per maand en eenmalig voor je toestel betaalt.

Heb je nog een goedwerkende telefoon dan kun je ook kiezen voor een Sim Only. Een T-Mobile Sim Only abonnement is per maand goedkoper dan een telefoonabonnement. Je ontvangt alleen een nieuwe simkaart of je kiest voor de nieuwste eSIM oplossing. Met een sim only kun je goedkoper bellen en mobiel internetten. Een ander voordeel van een sim only is dat je geen BKR registratie krijgt bij een nieuw abonnement.

Wanneer je kiest voor een T Mobile Sim Only abonnement, dan kan het gebeuren dat je na verloop van tijd toch behoefte krijgt aan een nieuwe telefoon. Dat is geen enkel probleem: wanneer je een Sim Only contract afsluit, kun je altijd overstappen naar een abonnement met toestel. Lekker flexibel dus. T-Mobile en jij ontbinden het contract zodat je nieuwe abonnement meteen in kan gaan. Nog een groot voordeel van deze overstapservice van T-Mobile, is dat je je huidige Sim Only tarieven meeneemt naar je nieuwe abonnement. Je gaat je dus niet opeens scheel betalen omdat je een nieuw toestel nodig hebt.

Naast het feit dat T-Mobile de snelste provider van Nederland is, biedt de aanbieder ook de mogelijkheid om je abonnement maandelijks aan te passen. Ben jij langere periode in het buitenland en wil je veel online zijn: stel je abonnement dan omhoog bij. Wanneer je weet dat je een maand lang vrijwel continu wifi tot je beschikking hebt, dan kun je je abonnement juist omlaag bijstellen. T Mobile heeft ook verschillende bundels die je elke maand aan en uit kunt zetten. Handig!

T-Mobile Mobiel + Thuis

Met T-Mobile Mobiel + Thuis combineer je een abonnement voor mobiel met een internet abonnement voor thuis. Je krijgt hierbij extra voordeel zoals korting op je telefoonabonnement en de hoogste internetsnelheid voor thuis. Daarnaast kun je bij T-Mobile Thuis kiezen voor een uitgebreid pakket voor interactieve TV.

Bekijk T-Mobile Mobiel + Thuis

T-Mobile netwerk en dekking

T-Mobile is al vier jaar lang op rij als beste mobiele netwerk uit de onafhankelijke mobiele netwerktest van P3 Group Netwerk Benchmark gekomen. Van 2016 tot en met 2019 heeft P3 T-Mobile uitgeroepen tot de beste provider. P3 verzamelde bijna 150.000 datasamples en bijna 15.000 gesprekssamples in hun onderzoek. Dat is een representatieve hoeveelheid om betrouwbare conclusies uit te kunnen trekken. Ook zelf deden ze onderzoek, door bijvoorbeeld op grote snelwegen in Nederland de download- en upload snelheid te testen. Alle providers konden een maximaal aantal punten van 1000 behalen, en T-Mobile kreeg een uiteindelijke score van 977!

T-Mobile is een provider met een eigen netwerk en heeft landelijke dekking met 4G en is momenteel bezig met een uitrollen van 5G. Je kunt met T-Mobile nu al gebruik maken van 5G in een groot deel van Nederland en eind 2020 moet er een landelijke 5G dekking zijn. Daarnaast is het T-Mobile netwerk ook uitgeroepen tot het beste en snelste netwerk van Nederland. Je kunt hiermee razendsnel internetten, gamen en muziek en video streamen.

Wanneer je kiest voor een T Mobile abonnement, kies je ook meteen voor het snelste 4G netwerk van Nederland. Uit onderzoek blijkt dat T-Mobile met een gemiddelde downloadsnelheid van 55,6 Mbps met kop en schouders boven andere aanbieders uitsteekt. Ook wat betreft de uploadsnelheid van bestanden is T-Mobile de absolute winnaar: met een snelheid van 16,7 Mbps krijgt de aanbieder de gouden plak. Dit is ruim twee keer de snelheid van de provider die de zilveren medaille in ontvangst mocht nemen (14,2 Mpbs).

Wil je overstappen naar een T-Mobile abonnement dan kun je vooraf de dekking bekijken op de plekken waar jij het belangrijk vindt om bereikbaar te zijn.

Het netwerk van T-Mobile wordt niet alleen gebruik door T-Mobile. Er zijn meerdere providers die gebruik maken van het T-Mobile netwerk en hun eigen abonnementen hebben. Zo maken Ben en Simpel gebruik van het T-Mobile netwerk. Tele2 is in 2019 gefuseerd met T-Mobile. Momenteel blijven beide merken naast elkaar bestaan en kun je als Tele2 klant gebruik maken van het T-Mobile netwerk.

Wil je weten welke sim only het goedkoopst is op het T-Mobile netwerk?

T-Mobile nummerbehoud

Ben jij helemaal overtuigd en wil je overstappen naar de goedkoopte sim only van T-Mobile? Dan biedt T-Mobile een simpele overstapfunctie, waardoor je geen moeite hoeft te doen om je nieuwe Sim Only abonnement in te laten gaan. Waarschijnlijk heb je al jaren hetzelfde mobiel nummer en wil je deze graag behouden.

Als je wilt overstappen naar T-Mobile is dat geen enkel probleem. Bij je aanvraag voor een nieuw abonnement kun je aangeven of je gebruik wenst te maken van nummerbehoud. Hierna zal T-Mobile contact opnemen met je oude provider en zorgen dat je nummer wordt omgezet.

T-Mobile nummerbehoud is gratis en vanaf iedere provider mogelijk. Heb je nu een prepaid dan kan je nummer binnen enkele werkdagen zijn omgezet. Heb je nu een abonnement dan ben je afhankelijk van de opzegtermijn en je contractperiode.

T-Mobile maandelijks opzegbaar