Sim Only zonder internet is mogelijk. Wil jij een abonnement met alleen bellen en wil je dit zo goedkoop mogelijk doen? Maak je geen gebruik van je mobiel internet bundel? Kies dan voor een abonnement zonder internet.

Gelukkig zijn er voldoende abonnementen zonder internet. Je hebt dan geen internetbundel en betaalt alleen voor de belminuten. Bestel je deze abonnementen zonder internet met alleen bellen online en krijg je een mooie korting op je maandbedrag.

De databundels worden steeds groter en mobiel internet is bijna net zo snel als internet thuis. Maar wil je wel een abonnement met een databundel, of wil je alleen bellen? Heb je voldoende aan WiFi thuis of op je werk?

Sim only met alleen bellen en zonder internet kan bij KPN, Ben, Youfone en Simyo.

Overstappen is eenvoudig en online te regelen.

KPN zonder internet

KPN abonnement zonder internet en alleen bellen op het betrouwbare KPN netwerk? Dat kan bij KPN. Je kunt kiezen voor een abonnement zonder internet met 150 belminuten of onbeperkt bellen. Je betaald dan niet voor een databundel die je toch niet gebruikt. Afsluiten van een KPN Sim Only zonder internet doe je makkelijk online.

Je kunt hierbij kiezen voor een 1 of 2 jarig abonnement of voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Bekijk KPN Sim Only zonder internet

Ben zonder internet

Ben is een provider dat gebruik maakt van het T-Mobile netwerk. Wil je goedkoop bellen en niet betalen voor een databundel dan kun je een Ben sim only zonder internet kopen voor een klein bedrag per maand. Je kunt je abonnement helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen voor een bundel met belminuten (250 of 500 minuten) of kiezen voor onbeperkt bellen.

Bij Ben kun je kiezen voor een contract van 24 maanden of een maandelijks opzegbaar abonnement. Overstappen is eenvoudig te regelen via de website van Ben. Wil je je nummer behouden? Ben regelt dit allemaal voor je.

Bekijk Ben Sim Only zonder internet

Youfone zonder internet

Youfone is een provider dat gebruik maakt van het KPN netwerk. Je belt voor een laag bedrag per maand en betaalt niet voor een databundel als je dat niet wilt. Je kunt bij Youfone kiezen voor een sim only alleen bellen met 200 belminuten of onbeperkt bellen zonder internet. Overstappen kun je eenvoudig en snel online regelen, uiteraard met behoud van je mobiel nummer.

Je kunt een Youfone sim only afsluiten voor een looptijd van 1 of 2 jaar, maar ook een maandelijks opzegbaar abonnement is mogelijk.

Onbekend met Youfone? Lees dan deze Youfone review.

Bekijk Youfone Sim Only zonder internet

Simyo zonder internet

Simyo is een sim only provider die gebruik maakt van het uitstekende KPN 4G netwerk. Je kunt bij Simyo helemaal je eigen abonnement samenstellen. Wil je geen databundel voor mobiel internet? Bij Simyo kun je kiezen voor een sim only met alleen een belbundel met 200 minuten of kiezen voor onbeperkt bellen zonder internet.

Bij Simyo kun je kiezen uit een 1 jarig contract of een maandelijks opzegbaar abonnement.

Bekijk Simyo zonder internet

Vergelijk eenvoudig

Wat is de goedkoopste sim only zonder internet? Welke provider past het best bij jou? Vergelijk eenvoudig alle abonnementen, aanbiedingen en acties. Je kunt hierbij filteren op een specifieke provider of contractduur en bespaar flink op je maandelijkse belkosten door een sim only te kiezen.

Bestellen kan snel en eenvoudig online. Wil je alle abonnementen en providers met elkaar vergelijken? Maak dan gebruik van onderstaande vergelijker.