Home/Aanbieding

Sim Only Aanbiedingen wisselen iedere maand. Een provider heeft iedere maand nieuwe aanbiedingen waarbij je korting krijgt op de abonnementskosten, dubbele data ontvangt of een andere vorm van korting. Een aanbieding heeft een looptijd tot en met het eind van de maand, tenzij dit anders is vermeld.

Elke aanbieding heeft zijn eigen voorwaarden, vergelijk daarom alle Sim Only abonnementen en aanbiedingen goed met elkaar. Wil jij overstappen naar een Sim Only en besparen op je telefoonkosten? Bekijk de aanbiedingen van deze maand en vergelijk ze eenvoudig.

Aanbieding van de Maand

Provider Aanbieding januari 2022
Youfone Eurodeals
Bekijk
Tele2 Dit Wil Ik Weken
Bekijk
Simyo Tot 5GB gratis en geen aansluitkosten
Bekijk
Vodafone Vodafone Runners
Bekijk
Ben Prijsbewust Weken
Bekijk
Lebara DOEN!
Bekijk
KPN Snelpakkers
Bekijk

Vergelijken

Met een overzicht van de top 10 Sim Only Aanbiedingen kun je sneller en beter een keuze maken. Jij wilt toch ook alleen de beste sim only deals? Alle providers willen jou graag als nieuwe klant binnenhalen. Iedere maand stellen zij daarom sim only acties samen. In Nederland hebben de providers Ben, Budget Mobiel, Hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Simpel, Simyo, Tele2, T-Mobile, Vodafone en Youfone goedkope sim only abonnementen en speciale aanbiedingen.

Welke keuze maak jij?

Wil jij ook overstappen naar een sim only en direct besparen op je telefoonkosten? Met onze Sim Only Aanbieding Top 10 kunnen we je op weg helpen en overzicht geven in de voordeligste Sim Only Deals. Heb je nu al een sim only en is je contractperiode afgelopen? Je zou er ook voor kunnen kiezen om je abonnement te verlengen. Het verlengen van je sim only heeft verschillende voordelen.

Om de juiste keuze te maken uit alle sim only abonnementen kun je ze het best met elkaar vergelijken. Het vergelijken hebben we makkelijk voor je gemaakt met de sim only vergelijker.

Hier vindt je alle abonnementen van alle providers en kun je deze in drie simpele stappen met elkaar vergelijken en zie je direct alle deals. Vul het gewenst aantal belminuten, MB’s en sms’jes en contractperiode in en zie direct welke 10 sim only abonnementen het best bij jou past.

Overstappen kun je simpel en snel online regelen. Wil je je nummer behouden? Alle providers bieden de mogelijkheid om met nummerbehoud je nummer gratis over te zetten

Looptijd

De looptijd van een Sim Only Aanbieding is altijd de hele maand, tenzij dit anders is aangegeven. Dit betekend dat je tot aan de laatste dag van deze maand gebruik kunt maken van de vermelde actie. Vaak komt er dan op de eerste dag van de nieuwe maand een nieuwe aanbieding die vervolgens weer de hele maand geldig is.

Ook kan een provider besluiten een tijdelijke en korte actie op te zetten. Dit komt voor als een provider wil inspelen op de actualiteit. Deze tijdelijk aanbieding kan dan maar een week of enkele dagen actief zijn.

Het kan uiteraard ook gebeuren dat een provider besluit om een hele maand geen actie te hebben. Maar er is altijd wel een provider die deze maand een sim only aanbieding heeft.

Voordelen

  • Bespaar direct op je abonnementskosten

  • Bespaar eventueel op de eenmalige aansluitkosten

  • Alle Aanbiedingen overzichtelijk

  • Vergelijk alle providers eenvoudig

Providers

In Nederland zijn er 11 verschillende providers actief en zij willen allemaal maar één ding: jou als nieuwe klant binnen hengelen. Iedere provider heeft zijn eigen voorwaarden, bel- en databundels en aansluitkosten.

Iedere maand hebben de providers tijdelijke acties en deals zoals een korting op de aansluitkosten, een paar maanden gratis of een korting op de maandelijkse abonnementskosten.

Maar kijk jij alleen naar de aanbieding of kijk je ook of het sim only abonnement past bij jou bel- en internetgedrag?

Je kunt namelijk kiezen voor het goedkoopste sim only abonnement, maar wat is dat; hét goedkoopste sim only abonnement.

Bel je veel en internet je weinig of bel je bijna nooit, maar internet je juist de hele dag? Afhankelijk waar jij je in herkent zal je een keuze moeten maken uit een bundel. Wanneer je dan kiest voor hét goedkoopste sim only abonnement kun je aan het eind van de maand voor een verrassing komen te staan. Je hebt dan misschien een sim only aanbieding gekozen dat niet aansluit bij jouw bel- en internet verbruik.

Zorg dat je weet hoeveel belminuten en MB’s je iedere maand nodig hebt en kies hierna pas de sim only aanbieding.

Heb je hier hulp bij nodig? Met onze eenvoudige vergelijker kom je in 3 stappen tot de juiste keuze en zie je de voordeligste sim only deals.

KPN Sim Only Aanbieding

Kies je voor KPN dan kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De KPN Sim Only abonnementen zijn niet de goedkoopste van Nederland. Je maakt gebruik van het snelle 4G netwerk en bent 5G ready. De Sim Only abon