Sim only zonder internet is mogelijk. De databundels worden steeds groter en mobiel internet is bijna net zo snel als internet thuis. Maar wil je wel een abonnement met een databundel, of wil je alleen bellen? Heb je voldoende aan het internet thuis of op je werk? Bekijk alle sim only alleen bellen aanbiedingen en acties van deze maand in de vergelijker.

Door het aantal belminuten aan te passen krijg je de best mogelijke aanbiedingen te zien.

Alleen bellen a.u.b.

Als jij alleen maar belt en dit zo goedkoop mogelijk wilt doen, heb je niets aan een internetbundel. Je betaalt er dan wel voor maar gebruikt het niet, en dat is zonde. Gelukkig zijn er voldoende sim only alleen bellen abonnementen te vinden zonder internet waarbij je dus alleen betaalt voor de belminuten. Bestel je deze online dan krijg je daarnaast een mooie korting op je maandbedrag. 

Vergelijk eenvoudig 

Wil je weten welke providers sim only abonnementen zonder internet aanbieden? Vergelijk dan alle abonnementen, aanbiedingen en acties. Je kunt hierbij filteren op een specifieke provider of contractduur en bespaar flink op je maandelijkse belkosten door een sim only zonder internet te kiezen. Bestellen kan snel en eenvoudig online. Wil je alle sim only abonnementen en providers met elkaar vergelijken? Maak dan gebruik van de complete sim only vergelijker.

KPN

Wil je alleen bellen op het betrouwbare KPN 4G netwerk en geen databundel voor mobiel internet? Dat kan. KPN heeft enkele sim only abonnementen met alleen belminuten of zelf onbeperkt bellen. Je betaald dan niet voor een databundel die je toch niet gebruikt. Afsluiten van een KPN Sim Only doe je makkelijk online.

Ben

Ben is een provider dat gebruik maakt van het T-Mobile netwerk. Wil je goedkoop bellen en niet betalen voor een databundel dan kun je een Ben sim only abonnement zonder internet kopen voor een klein bedrag per maand. Je kunt je abonnement helemaal zelf samenstellen. Overstappen regel je eenvoudig online met behoud van je mobiel nummer.

Youfone

Youfone is een provider dat gebruik maakt van het KPN netwerk. Je belt voor een laag bedrag per maand en betaalt niet voor een databundel als je dat niet wilt. Overstappen kun je eenvoudig en snel online regelen, uiteraard met behoud van je mobiel nummer.

Simyo

Simyo is een sim only provider die gebruik maakt van het uitstekende KPN netwerk. Je kunt bij Simyo helemaal je eigen sim only abonnement samenstellen. Wil je geen databundel voor mobiel internet? Wil je geen contract maar maandelijks je abonnement kunnen stoppen? Bij Simyo kun je dit helemaal zelf regelen.

Beoordeel dit artikel

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 Stemmen, Gemiddeld: 4,20 van de 5)
Loading...